De Wet toekomst pensioenen is akkoord

Na de Tweede Kamer heeft nu ook de Eerste Kamer ingestemd met de Wet toekomst pensioenen (Wtp). De pensioenfondsen hebben nu tot 1 januari 2028 de tijd om de aanpassingen hiervoor door te voeren.

Pensioenfonds bp blijft zich inzetten om uw belangen te behartigen
Door de invoering van het nieuwe pensioenstelstel verandert er veel. Wat er voor u verandert, hangt af van de regeling die u nu heeft. En of u nog pensioen opbouwt of niet. Bij Wat gaat er veranderen? leest u meer over de veranderingen in uw nieuwe pensioenregeling. Nog niet alles is bekend. We passen de informatie regelmatig aan.

In de toekomst krijgt iedereen een ‘premieregeling’
U en uw werkgever betalen maandelijks een premie waarmee u uw eigen pensioenkapitaal opbouwt. Dat kapitaal wordt belegd. Met uw pensioenkapitaal koopt u op uw pensioendatum een uitkering. Hoeveel pensioen u krijgt, staat daarom vooraf niet vast. Het hangt af van de beleggingsresultaten en van de economische situatie als u met pensioen gaat.

Verder lezen over de wijzigingen?
Op onze pagina Pensioenakkoord leest u wat er gaat veranderen, wat het betekent voor uw pensioen en leest u wat u zelf alvast kunt doen. Houd onze website in de gaten en zorg dat u op de hoogte blijft. Of kijk op pensioenduidelijkheid.nl voor meer algemene informatie over de wijzigingen in het pensioenstelsel.

Pensioenakkoord

Check op Mijn pensioen of wij uw privé-e-mailadres hebben! Zo mist u nooit informatie over uw pensioen.

Heeft u vragen?
Bekijk dan eerst onze veelgestelde vragen. Heeft u hierna nog vragen? Neemt u dan gerust contact op met ons klantteam. De medewerkers van het klantteam helpen u graag!