Onze nieuwsbrief van juni 2024

Our newsletter is also available in English

In onze nieuwsbrief informeren wij u over actualiteiten en andere zaken rondom uw pensioen. Wij vertellen u meer over de volgende onderwerpen:

  • Wij hebben een pensioencursus voor u ontwikkeld waarmee wij u helpen pensioenwijzer te worden. Maak eenvoudig een account aan met de uitleg in onze nieuwsbrief.
  • U leest hoe u op de hoogte blijft van de nieuwe pensioenregeling. En wij vertellen hoe u de vragen die u over het Pensioenakkoord heeft aan ons kunt stellen.
  • Nieuw bij Pensioenfonds bp? We zetten een paar praktische actiepunten voor u op een rij.
  • Heeft u uw pensioen al gepland? Wij geven u tips om goed voorbereid met pensioen te gaan en verrassingen te voorkomen.
  • Weet u hoeveel pensioen u straks krijgt? Lees onze uitleg over het Uniform Pensioenoverzicht (UPO) en weet hoe u ervoor staat.

Heeft u uw pensioenkennis al getest?
Op onze webpagina Pensioenwijzer leert u meer over pensioen. Dit doen wij door u stapsgewijs mee te nemen op verschillende onderwerpen die met pensioen te maken hebben. Neem eens een kijkje doe meteen de Pensioencursus.

Ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet via e-mail?
Registreer dan nu uw e-mailadres. Doe dit online via Mijn pensioen. Gebruik daarvoor het formulier Doorgeven/wijzigen e-mailadres en telefoonnummer. Als u uw privé-e-mailadres doorgeeft, kunnen wij u altijd digitaal bereiken. Dan blijft u op de hoogte van pensioenontwikkelingen. Ook als u met pensioen bent of uit dienst gaat.

NIEUWSBRIEF JUNI 2024

Lees ook:

EERDER VERSTUURDE NIEUWSBRIEVEN