Onze nieuwsbrief van april 2024

Our newsletter is also available in English

In onze nieuwsbrief informeren wij u over actualiteiten en andere zaken rondom uw pensioen. Wij vertellen u meer over de volgende onderwerpen:

  • U leest hoeveel uw pensioen wordt verhoogd in 2024.
  • De pensioenreglementen zijn op enkele punten gewijzigd. Wij vertellen u wat de belangrijkste wijzigingen zijn. 
  • Hoe staat het ervoor met de nieuwe pensioenregeling? Wij vroegen het de werkgroepleden Peter-Paul van Tilborg en Paul Koole.
  • Bent u werkzaam bij bp en wilt u bijvoorbeeld eerder met pensioen? Dan raden wij u in ieder geval aan om een afspraak te maken op het pensioenspreekuur.
  • Hoeveel risico durft u te nemen met uw pensioen? Wij hebben de belangrijkste uitslagen van het Risicopreferentieonderzoek voor u in kaart gebracht.

 

Heeft u uw pensioenkennis al getest?
Op onze webpagina Pensioenwijzer leert u meer over pensioen. Dit doen wij door u stapsgewijs mee te nemen op verschillende onderwerpen die met pensioen te maken hebben. Neem eens een kijkje en test gelijk uw pensioenkennis.

Ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet via e-mail?
Registreer dan nu uw e-mailadres. Doe dit online via Mijn pensioen. Gebruik daarvoor het formulier Doorgeven/wijzigen e-mailadres en telefoonnummer. Als u uw privé-e-mailadres doorgeeft, kunnen wij u altijd digitaal bereiken. Dan blijft u op de hoogte van pensioenontwikkelingen. Ook als u met pensioen bent of uit dienst gaat.

NIEUWSBRIEF APRIL


Lees ook:

EERDER VERSTUURDE NIEUWSBRIEVEN