Onze nieuwsbrief van november 2023

Our newsletter is also available in English

In onze nieuwsbrief informeren wij u over actualiteiten en andere zaken rondom uw pensioen. Wij vertellen u meer over de volgende onderwerpen:

  • Het Risicoprefentieonderzoek. U heeft hiervoor een uitnodiging ontvangen als u in dienst bent bij bp. Heeft u het onderzoek al ingevuld?
  • Onze pensioenspreekuren. Bent u werkzaam bij bp en wilt u bijvoorbeeld eerder met pensioen? Dan raden wij u in ieder geval aan om een afspraak te maken.
  • Stap voor stap naar een nieuwe pensioenregeling. Lees ook de updates van de werkgroep in Mijn archief op Mijn pensioen.

Laat ons ook weten wat u van onze website vindt
U kunt uw mening geven in onze nieuwsbrief.

Heeft u uw pensioenkennis al getest?
Op onze webpagina Pensioenwijzer leert u meer over pensioen. Dit doen wij door u stapsgewijs mee te nemen op verschillende onderwerpen die met pensioen te maken hebben. Neem eens een kijkje en test gelijk uw pensioenkennis.

Ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet via e-mail?
Registreer dan nu uw e-mailadres. Doe dit online via Mijn pensioen. Gebruik daarvoor het formulier Doorgeven/wijzigen e-mailadres en telefoonnummer. Als u uw privé-e-mailadres doorgeeft, kunnen wij u altijd digitaal bereiken. Dan blijft u op de hoogte van pensioenontwikkelingen. Ook als u met pensioen bent of uit dienst gaat.

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2023

Lees ook:

EERDER VERSTUURDE NIEUWSBRIEVEN