Alles over het Pensioenakkoord

Our newsletter is also available in English

In onze digitale nieuwsbrief Pensioenakkoord Special informeren wij u over belangrijke zaken die te maken hebben met het Pensioenakkoord.

We besteden aandacht aan ons Risicopreferentieonderzoek, waarvoor de deelnemers die actief pensioen opbouwen in de regeling van Pensioenfonds bp, begin november een uitnodiging ontvangt. IG&H gaat het onderzoek voor ons uitvoeren. Het is voor ons belangrijk te weten hoeveel beleggingsrisico u acceptabel vindt. Doet u straks mee?

Verder leest u een interview met 3 leden van de werkgroep Pensioenakkoord. Zij vertellen meer over de voorbereidingen voor de nieuwe pensioenregeling. Ook kunt u uw kennis testen over het Pensioenakkoord.

Op onze webpagina Pensioenwijzer vindt u animaties over verschillende onderwerpen. Bekijkt u vooral eens onze nieuwe animatie over het opbouwen van een persoonlijke pensioenpot in de nieuwe pensioenregeling.

Ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet via e-mail?
Registreer dan nu uw e-mailadres. Doe dit online via Mijn pensioen. Gebruik daarvoor het formulier Doorgeven/wijzigen e-mailadres en telefoonnummer. Als u uw privé-e-mailadres doorgeeft, kunnen wij u altijd digitaal bereiken. Dan blijft u op de hoogte van pensioenontwikkelingen. Ook als u met pensioen bent of uit dienst gaat.`

Pensioenakkoord special oktober 2023

Lees ook:

Eerder verstuurde nieuwsbrieven