Bekijk onze nieuwsbrief van augustus 2023

Our newsletter is also available in English

In onze nieuwsbrief informeren wij u over actualiteiten en andere zaken rondom uw pensioen. 

We besteden aandacht aan ons Risicobereidheidsonderzoek, waarvoor u later dit jaar een uitnodiging ontvangt. Het is voor ons belangrijk te weten hoeveel beleggingsrisico u acceptabel vindt. Doet u straks mee?

Heeft u onze nieuwe webpagina Pensioenwijzer al bezocht?  Hier leert u meer over pensioen. Dit doen wij door u stapsgewijs mee te nemen op verschillende onderwerpen die met pensioen te maken hebben. Neem eens een kijkje en test gelijk uw pensioenkennis.

Ook leest u in de nieuwsbrief meer over het onderwerp scheiden. Welke zaken moet u regelen? Wij nemen u mee in een paar simpele stappen. Scheiden is al ingewikkeld genoeg.

Bent u werkzaam bij bp en wilt u ook meer inzicht in uw pensioen?
Lees in onze nieuwsbrief meer over de pensioenspreekuren. Wilt u bijvoorbeeld eerder met pensioen? Dan raden wij u in ieder geval aan om een afspraak te maken.

Ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet via e-mail?
Registreer dan nu uw e-mailadres. Doe dit online via Mijn pensioen. Gebruik daarvoor het formulier Doorgeven/wijzigen e-mailadres en telefoonnummer. Als u uw privé-e-mailadres doorgeeft, kunnen wij u altijd digitaal bereiken. Dan blijft u op de hoogte van pensioenontwikkelingen. Ook als u met pensioen bent of uit dienst gaat. 

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2023

Lees ook:
EERDER VERSTUURDE NIEUWSBRIEVEN