U leest toch ook de Pensioenakkoord updates?

Nieuwe pensioen

Het Pensioenakkoord en de nieuwe regels voor pensioen zijn volop in het nieuws. Om u zo goed mogelijk mee te nemen in de stappen die Pensioenfonds bp hierin neemt, plaatsen wij regelmatig een nieuwe update vanuit de werkgroep op Mijn pensioen in Mijn archief. Hier ziet u alle gestuurde updates overzichtelijk bij elkaar. Zo blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Waarvoor is de werkgroep opgesteld?
De werkgroep vertegenwoordigt de belangen van de verschillende doelgroepen. In deze werkgroep zitten leden vanuit de ondernemingsraden en de vakverenigingen, maar ook vertegenwoordigers namens de gepensioneerden, de werkgever en het pensioenfonds. Samen zorgen zij ervoor dat de juiste keuzes voor de bp pensioenregeling kunnen worden gemaakt. Benieuwd wie er in de werkgroep zitten? Maak kennis met de werkgroep.

Meer lezen over het Pensioenakkoord?
Kijk voor meer informatie op onze webpagina Pensioenakkoord. Verder heeft het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) een website pensioenduidelijkheid.nl met informatie over het nieuwe pensioenstelsel en de overgang ernaar toe ('transitie').